خواص چای طعم دار

  1. خانه
  2. Blog
  3. خواص چای طعم دار

چای به تنهایی طعم و مزه‌ دلپذیری دارد و نوشیدن آن حس خوش‌آیندی را به ما منتقل می‌کند. اما شرط اصلی برای خوش‌طعم شدن چای به کیفیت خود چای و همچنین دم کردن درست و اصولی آن برمی‌گردد.

بنابراین اگر تمامی دستورالعمل‌های دم کردن چای را رعایت می‌کنید ولی همچنان چای شما طعم آنچنان خوبی ندارد چه باید کنید؟

یا اگر طعم چای برایتان یکنواخت شده و دوست دارید که طعم‌های متفاوتی از چای را تجربه کنید چه کاری می‌توانید انجام دهید؟

جواب این سوالات استفاده از انواع طمع دهنده های چای می‌باشد.

ترکیب چای با طمع‌دهنده‌ها می‌تواند در نحوه لذت بردن از چای و احساس شما پس از نوشیدن آن تفاوت محسوسی ایجاد ‌کند.

این طعم‌دهنده‌ها علاوه بر مزه متفاوتی که ایجاد می‌کنند، خواص درمانی خاصی نیز به خواص چای اضافه می‌کنند.

همانگونه که هموطنان عزیز استحضار دارند دم نوش های فراوانی بصورت طبیعی در کشور پهناور ایران وجود دارد

که دارای خواص بسیار سودمند می باشند که از جمله خواص ضد سرطانی، ضد تب، تصفیه خون،

کاهش فشار خون، آرامش اعصاب، ضد نفخ و صدها خاصیت مفید دیگر را می توان نام برد.

آنچه که در خانواده های ایرانی هم اکنون در خصوص نوشیدنی های مفید و سودمند رایج می باشد

نوشیدن چای سیاه بطور گسترده به عنوان نوشیدنی تراز اول خانواده های ایرانی به حساب می آید

و پراکندگی مصرف کنندگان نوشیدنی حاصل از چای سیاه، شامل تمامی گروه های سنی جامعه می گردد.

طعم‌دهنده‌های چای اعم از دارچین، هل ، زعفران و غیره علاوه بر این که ویتامین و املاح به چای اضافه می‌کنند،

حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی مختلفی هستند که می‌تواند از بدن در مقابل رادیکال‌های آزاد محافظت کند.

علاوه بر این چون طبع چای سرد می‌باشد اضافه کردن

چاشنی های چای مثل دارچین و زنجبیل می‌تواند آن را خنثی کرده و سردی آن را برطرف کند.

این کار مخصوصا برای کسانی که طبع سردی دارند بسیار پیشنهاد می‌شود.

فهرست