خواص چای با هل

  1. خانه
  2. Blog
  3. خواص چای با هل

یکی از محبوب‌ترین و پراستفاده‌ترین طعم دهنده‌های چای، هل است. ادویه‌ای با طبع گرم و بسیار خوش‌بو که برای بخشیدن طعم مطبوع به نوشیدنی‌ها و غذاها از آن بسیار استفاده می‌شود.

هل به عنوان طعم‌دهنده چای و دمنوش‌ها خواص درمانی بسیاری نظیر سم‌زدایی بدن، پاک‌سازی کلیه، کبد و همچنین مشکلات تنفسی مانند آسم، برونشیت بسیار موثر و مفید است.

پیشنهاد می‌کنیم که اگر رژیم لاغری دارید، حتما مقداری پودر هل را به چای یا قهوه خودتان اضافه کنید

چرا که می‌تواند میزان چربی سوزی را در بدنتان افزایش دهد.

هل گیاهی است که در مناطق گرم و مرطوب می‌روید.

هندوستان به دلیل قرار داشتن در مناطق گرمسیری و داشتن آب و هوای گرم و مرطوب

بهترین مکان برای تولید و رشد این گیاه است.

بنابراین شاید عجیب نباشد که بگوییم بیش از 80 درصد هل مصرفی دنیا از طریق هندوستان تامین می‌شود.

میوه گیاه هل شکلی بیضی مانند دارد و به رنگ‌های سیاه و سبز موجود است.

از دانه‌های معطر و خوش‌بوی درون میوه هل به عنوان ادویه برای خوشبو کردن نوشیدنی‌ها و غذاها استفاده می‌کنند.

عطر خوش و طبیعت گرم دانه هل، آن را به یکی از بهترین طعم دهنده های چای تبدیل می‌کند.

نوشیدن چای هل موجب تسکین کولیت، سوءهاضمه، باد نفخ، حالت تهوع و بی حالی شده و مانع ترشح زیاد اسید معده می‌شود.

خواص گرمابخش و انرژی‌زای آن نیز به بهبود روحیه و بازیابی توان و انرژی از دست رفته کمک شایانی می‌کند.

هل یکی از ادویه‌های معروف است که مدت‌هاست که در غذاهای خاورمیانه‌ای و آسیایی به طور فراوانی استفاده می‌شود.

همچنین می‌توان از آن برای تهیه چای دلپذیر و با طعم تند استفاده کرد.

این گیاه که جز ادویه جات‌ها به شمار می‌رود، به طور طبیعی فاقد کافئین است و می‌توان از این گیاه در هر زمانی استفاده کرد.

هل یکی از عناصر اساسی در چای محسوب می‌شود و چای با رایحه‌ای معروف که در آسیا و خارج از کشور محبوبیت پیدا کرده است.

هل یک ادویه تند است که بومی ‌آسیای جنوبی است. امروزه نیز معمولاً در گواتمالا و سریلانکا نیز پرورش می‌یابد.

دو نوع اصلی هل وجود دارد: هل سبز و هل سیاه.

هل سبز یا ((Elettaria cardamom طعمی تند و کمی شیرین دارد.

هل سیاه یا (Black cardamom) طعم ملایمی دارد و بسیار خوش طعم است.

چای هل یک چای گیاهی است و می‌توان طبق یک دستور آشپزی هندی

از تکه‌های سیب نیز در تهیه آن استفاده کرد و در کنار غذاهای شیرین نیز مصرف می‌شود.

این یکی از رایج‌ترین چای‌ها در کشورهای خاورمیانه است و جزء اصلی آشپزی هندی محسوب می‌شود.

چای هل برای مصرف بی‌خطر است و عوارض جانبی بسیار کمی را به همراه دارد.

افرادی که به هر یک از گیاهان هل آلرژی دارند باید از نوشیدن این چای خودداری کنند.

چای هل را می‌توان به عنوان یک چای داغ نوشید یا اجازه داد که به عنوان یک نوشیدنی خنک شود و از آن لذت برد.

ادویه هل از زمان‌های بسیار قدیم به عنوان داروی گیاهی استفاده شده است.

از مزایای سلامتی هل می‌توان به از بین بردن بوی بد دهان و تسکین‌دهنده سندرم روده تحریک‌پذیر اشاره کرد.

تقویت کنده قلب است.
بادشکن بوده و گاز معده و روده را از بدن خارج می سازد.
تقویت کننده بدن است.
ادرار آور است.
قاعدگی را باز می کند.
زخم های دهان را برطرف می کند، بدین منظور دم کرده هل را در دهان قرقره کنید.
خوشبو کننده دهان است.
برای تسکین درد گوش ، گرد هل را در گوش بریزید.
تب را پایین می آورد.
معالج سرماخوردگی است.
برای تسکین درد روماتیسم مفید است.
ضد مسمومیت است.
برای رفع بیماری های چشم مفید است.

فهرست